Door Christina van der Bijl
op
19 november 21

Wiskunde en Koen

'Als je straks een eigen website hebt moet je ‘m ook goed onderhouden hè‘. Dat waren de woorden van mijn website bouwer. Lees de blog!

‘Als je straks een eigen website hebt moet je ‘m ook goed onderhouden hè‘. Dat waren de woorden van mijn website bouwer. Laat ik hem Koen noemen. ‘Ja Koen, dat ga ik doen.’ En dat was ik begin dit jaar ook echt van plan. Ik zou regelmatig nieuwe foto’s en video’s plaatsen, de teksten bijhouden en zo nu en dan een blog schrijven. Dat kan toch niet heel ingewikkeld zijn. Het plan was er zeker, maar …

Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje van Koen. Hij vroeg heel netjes hoe het met me ging en voegde daar subtiel aan toe ‘en hoe gaat het met de site?’
Even had ik een flashback naar de middelbare schoolperiode. Alsof de wiskunde docent, kijkend over de rand van z’n bril, vraagt of je het huiswerk wel hebt gemaakt. Beide wisten het antwoord. Koen had natuurlijk allang gezien dat KlankByld.nl er nagenoeg exact zo bij staat als na de ‘lancering’.

Tsja ..  Er is altijd wel iets anders dat eerst moet, of iets met prio en verplichtingen. Toch ben ik megatrots op de site en is het eigenlijk veel te leuk om het maar zo te laten liggen.

Koen zijn hint was genoeg om er eens even lekker mee aan de slag te gaan: foto’s uitgezocht en geplaatst, teksten aangepast en een nieuwe blog! En natuurlijk een nieuw vers voornemen om dat in de toekomst regelmatig te doen.

KlankByld.nl is weer up-to-date!
Dat is die Koen toch maar mooi gelukt, hem wel! Maar ja, hij is dan ook geen wiskunde docent.

NB: Niets dan goeds over wiskunde docenten hoor. De struggle ligt aan mij en mijn verhouding met cijfers, maar dat is iets voor een toekomstig blog.

Christina

Christina van der Bijl

KlankByld – Fries voor klankbeeld – is Christina van der Bijl. In KlankByld komt mijn passie voor muziek en beeld samen.

Andere blogs

Hieronder een overzicht van andere blogs.