Over KlankByld & mij

Christina

KlankByld – Fries voor klankbeeld – is Christina van der Bijl.
In KlankByld komt mijn passie voor muziek en beeld samen: laat zien wat je hoort.

Ik ben al jaren werkzaam in het muziekdeel van KlankByld. Wekelijks dirigeer ik met veel plezier ‘mijn’ orkesten. Lekker samen muziek maken om vervolgens mooie optredens te kunnen verzorgen. Tijdens de repetities en concerten probeer ik letterlijk te laten zien wat ik graag wil horen.
In de loop der tijd zijn er muziek gerelateerde werkzaamheden bij gekomen; muziek uitgeven, arrangeren, muziekgravure (engraving) en audiobewerking.

In het beeldgedeelte van KlankByld komen fotografie en video naar voren. Camera en montage-software zijn sinds cursussen voor fotografie en de studie HBO Videoproductie tools die ik zeer regelmatig gebruik.

Muziek en beeld, beide tools werken prima zelfstandig. Gecombineerd versterken ze elkaar! Dat is KlankByld!
Nog een beetje abstract? Bekijk de voorbeelden van wat KlankByld voor je kan doen op de Klank en Beeld pagina.