Video

Heb je foto’s of video’s van een bijzondere gebeurtenis; of dat nu blije of verdrietige momenten waren; een jubileum, vakantie, diploma-uitreiking of afscheid en doe je daar niks mee? Dat is toch eigenlijk heel jammer. Laat deze mooie en dierbare herinneringen samen komen in ‘Klank en Beeld’.
Op de Beeld pagina vind je een aantal voorbeelden. Benieuwd wat KlankByld voor jou kan doen op het gebied van videoproductie en videomontage? Lees meer ..

Je eigen movie!

Heb je een intro voor je YouTube kanaal nodig? Een filmpje voor je bedrijf of vereniging? Of een bestaand filmpje wilt voorzien van ondertiteling? KlankByld maakt er iets moois van en monteert de video naar jouw wens.

Voor een volledige (promo)video die je bijv. kunt inzetten op je site of social media kun je ook bij mij terecht. Aan de hand van een stappenplan kan ik je tips en trucs geven hoe je evt. zelf de voorbereidingen kunt doen en de mooiste filmpjes kunt maken. Wil je liever dat ik dat doe? Leuk! Laten we een afspraak maken, dan bespreken we je creatieve ideeën.

In montages van KlankByld komt muziek tot leven in en door beeld! Dat vind je in alle videomontages terug. Muziek speelt soms een hoofdrol zoals in een YouTube intro of herinneringsfilms. Maar juist de subtiele rol van muziek in overige montages en videoproducties geeft jouw filmpje net dat extra’s!

Laat weten wat je wilt en KlankByld maakt van (jouw) foto’s, filmpjes én muziek één geheel.

Andere diensten

KlankByld